Perlas Blancas

Politica de retur

PROCEDURA DE RETUR
Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nicio problemă, ai dreptul să returnezi articolul/articolele comandate si sa iti primesti banii inapoi.
Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.
* Pentru returnarea produsului acesta trebuie să fie aibă etichetele însoțitoare.
* Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinuluiperlasblancas.ro poate fi refuzat!
* Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 7 zile de la data intrarii in posesie a produselor.
* Lenjeria intima si costumele de baie nu se returneaza, din motive de igiena.
* Produsele fara eticheta originala nu se returneaza.
În cazul în care doriți să returnați produsul este necesar să urmați următorii pași:

1. Anunțați dorința de returnare a coletului prin email (împreună cu numarul de comanda și numele) Un operator va trimite catre firma de curierat o cerere de ridicare a coletului retur. Nu veti avea de achitat nimic in acest moment.

2. Veți primi o confirmare pe mail!

3. Între timp vă rugăm să ambalați produsul într-o manieră asemănătoare cu cea de la primire. Curierul va reveni în 1-2 zile de la data confirmării cererii de retur ca să ridice coletul de la adresa menționata pe colet.

4. Trimiteti-ne numarul de cont si denumirea beneficiarului contului prin email.  Daca au trecut deja 7 zile de cand ati facut un retur va sfatuim sa pregatiti toate detaliile legate de acesta (numar comanda, articolele returnate, awb de retur) si sa ne contactati telefonic sau email. Veti primi un email de notificare in momentul in care am virat banii in contul dvs.

5. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate si se returneaza banii in contul mentionat de dvs.

6. NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele.

7. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, si returnati intreaga comanda se va reține taxa de transport 14 lei, in caz contrat se trage suma pentru ambele proceduri! 18 lei transportul catre dumneavoastra si 14 lei retur.
Banii se returnează într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu se pot returna banii în colete, prin curier sau altă metodă. Vă mulțumim de înțelegere.

ATENTIE!
* Pe perioada de BLACK FRIDAY taxa de livrare va fi 18 lei la fiecare comanda, indiferent de valoarea ei. Totodata se va retine taxa de 14 lei la fiecare retur – total sau partial.
* Clientul NU poate beneficia de alte coduri de reducere/discount in perioada BLACK FRIDAY.

*
Echipa PerlasBlancas verifică calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea si iti vom returna banii in contul mentionat de tine fara a mai achita vreo taxa suplimentara.